Presentades oficialment les cistelles de korfbal platja

0
942

La platja de la Murtra de Viladecans va ser escenari aquest passat divendres de la presentació oficial de les noves cistelles de korfbal platja, infraestructures que es continuaran instal·lant en els propers dies en diversos punts de les costes catalanes.

L’acte es va emmarcar dins de la presentació de la temporada “Estiu Metropolità” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), on també es va donar a conèixer un nou sistema de megafonia sense fils, l’aplicació per a smartphones Infoplatges –que permet conèixer els equipaments, la previsió meteorològica o avisos de les 39 platges metropolitanes– uns aparcaments de bicicletes i un projecte de recuperació dels ecosistemes dunars.

L’acte institucional va comptar amb la presència de l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, el gerent de l’AMB, Ramon Torra.

En l’apartat específic de presentació de les noves cistelles de korfbal platja va intervenir el president de la FCK, Francesc Serra, que va explicar les principals característiques i trajectòria del korfbal i la bona rebuda  i acollida que estan tenint aquestes cistelles, que ja han despertat interès a països com Holanda. També es van apropar a la platja de la Murtra l’arquitecte de les cistelles, Moisès Martínez Lapeá i l’arquitecte tècnic, Mariano de Gracia Antón, que van tenir l’oportunitat de provar-les in situ. L’acte es va acabar amb un partit d’exhibició de korfbal platja entre una representació de la selecció catalana sub-21.

Podeu veure les fotografies de la jornada al Flickr de la FCK.