Olga Gandía, Irene Figueroa i Xavi Vidal són escollits millors jugadors de la temporada

0
756

Mes d’un centenar de persones entre jugadors, jugadores, familiars i amics van assistir aquest dissabte a la Gala 2013-14, la festa que cada any serveix per tancar la temporada del korfbal català i que enguany va tenir lloc a la pista de tecnificació del Pàdel Castellbisbal.

La cerimònia es va iniciar amb un repàs dels esdeveniments més importants de la temporada, entre els quals destaquen la Copa Catalana, les Finals Nacionals, l’Europa Cup, l’Europa Shield o la participació internacional de les seleccions catalanes.

A continuació va arribar el moment més esperat per a tots i totes: l’entrega de premis i trofeus a partir de les votacions dels entrenadors i capitans dels diferents clubs. Pel que fa a les categories de promoció, Adrià Margaix i Vasilisa Bashegurova van van ser escollits com a millors jugadors.

En la categoria júnior van pujar a la tarima Pol SánchezAida Rodríguez com a millors jugadors júnior i màxims encistelladors. Olga Gandía va ser escollida millor àrbitre júnior i Pedro López, millor entrenador júnior.

En la categoria sènior els màxims anotadors i anotadores van ser: Daniel Carrascosa i Laura López (Tercera Divisió), Miquel Gil i Claudia González (Segona Divisió) i Javi Navarro i Irene Figueroa (Lliga Catalana). Vasilisa Bashegurova i Ivan Bara van ser els jugadors amb més progressió de la temporada; David Arjona, el millor àrbitre sènior; Luis Rosa va ser distingit com el millor entrenador. L’entrega de trofeus es va acabar amb els premis als millors jugadors de l’any, que van anar a parar a les mans de Xavi Vidal, Olga Gandía i Irene Figueroa, amb empat.

L’elecció de l’espai de la cerimònia no va ser fruit de la casualitat. Precisament durant els propers dies començaran les obres que permetran construir una nova pista de korfbal a les instal·lacions del Pàdel en millors condicions. És per això que els premiats i premiades de la nit, a més del respectiu trofeu, van rebre un totxo que van anar posant un al damunt de l’altre com a símbol d’aquesta futura pista del korfbal català.

Ja podeu consultar les fotografies de la jornada festiva al Flickr de la FCK.