Nous esforços per implementar el korfbal als centres educatius de Catalunya

0
733

La FCK i el Consell Esportiu del Barcelonès han posat en marxa, amb la col·laboració de la Diputació i Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de l’Esport, una campanya gratuïta d’implementació del korfbal als instituts.

La iniciativa, que forma part d’un nou pla de promoció del korfbal de la FCK, busca aconseguir nous instituts amb interès a participar al campionat de Korfbal per a Instituts (KINS) de Barcelona, que tindrà lloc el proper 9 d’abril al CEM Mar Bella.

Concretament, la campanya consta d’una sessió personalitzada de korfbal a càrrec dels tècnics de la secció de promoció de la FCK, del préstec gratuït del material necessari per a treballar la pràctica d’aquest esport als centres educatius i finalitza amb la participació del KINS de Barcelona.

A banda, al llarg de la temporada està previst que se celebrin més KINS a diferents localitats catalanes, sempre amb la col·laboració dels Consells Esportius de cada zona.

Dimecres i dijous, KINS a Terrassa
Aquest dimecres i dijous el Pavelló de Can Jofresa de Terrassa acollirà dos KINS dirigits a equips d’instituts de les categories infantil (dimecres) i cadet (dijous). La trobada, que se celebra a la cocapital del Vallès Occidental per segona vegada des que s’ha posat en marxa el nou pla de promoció, tindrà lloc de 9.30h a 13.30h.