Més de 50 equips participen al KINS de Cerdanyola

0
729

El Complex Esportiu de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès va acollir els dies 3 i 6 de març el KINS 2015 de Cerdanyola, una tradicional competició entre alguns instituts de la zona, per a categoria infantil i cadet. Es tractava del primer KINS d’aquesta temporada 2014-15.

Els centres participants a la jornada de la categoria infantil van ser l’Institut Badia del Vallès, els Instituts Can Planas i la Romànica de Barberà del Vallès, els Instituts Gorgs, Banús, Jaume Mimó, Forat del Vent i Pere Calders de Cerdanyola del Vallès, els Instituts la Ferreria i la Ribera de Montcada i Reixac.

La jornada infantil va aplegar 27 equips, que van destacar pel seu bon joc i excel·lent actitud. Tot i que va ser difícil d’escollir, el premi Fair Play se’l va endur l’equip del Gorgs 1.  L’equip guanyador de la categoria infantil del KINS va ser el Pere Calders. En segon i tercer lloc van quedar els equips del Gorgs i els 4ts van ser l’equip de la Ribera 4.

A la jornada del divendres dia 6 hi van participar 25 equips cadets dels Instituts la Romànica i Can Planas de Barberà, Gorgs, Forat del vent i Banús de Cerdanyola del Vallès i la Ferreria i la Ribera de Montcada i Reixac. La Final Cadet va ser disputada per l’Institut Forat del vent (guanyador)  i l’Institut Banús. El segon i el tercer lloc va ser pels Instituts Banús i Gorgs, respectivament.

Els dos equips que van quedar primers en les dues Finals estan classificats per a la Final del KINS Catalunya, que tindrà lloc el dia 13 de maig del 2015 a la Mar Bella de Barcelona.

L’activitat va ser possible gràcies al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, el departament de Promoció de la FCK, al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i al professorat dels diferents centres escolars.