Les Lligues Nacionals de Korfbal 2022-23 engeguen aquest cap de setmana

0
1092

Una mica més tard del que sol ser habitual, a causa dels diferents i exitosos compromisos internacionals de les seleccions sub-21 i absoluta, les Lligues Nacionals de Korfbal de 1a i 2a Divisió de la Temporada 2022-2023 disputaran la seva 1a jornada aquest proper cap de setmana del 12 i 13 de novembre.

La 1a categoria nacional estarà composta aquest any per 6 equips, que jugaran una lliga regular a tres voltes amb els tradicionals play-offs de final de lliga entre els 4 primers classificats, i una final entre els guanyadors d’aquestes eliminatòries finals.

El premi afegit al campió i sots-campió de lliga és la seva classificació automàtica per a competir a la següent edició de la ‘Korfball Champions League‘ organitzada per la Federació Internacional de Korfbal, classificant-se directament per a la 2a ronda el campió, i per a una de les primeres rondes l’altre finalista.

Pel que fa a l’altra categoria sènior, la falta d’equips suficients per a confeccionar una lliga potent i competitiva en categoria sub-20, ha fet que aquests s’hagin d’integrar a la 2a divisió. Per aquest motiu, i a diferència de l’any passat, aquesta lliga passarà a estar dividida en 2 grups de 5 equips, on els 3 millors equips de cada grup jugaran una 3a volta, classificant-se per a disputar la final els dos millors.

Per la seva banda, els 2 darrers classificats de cada grup de la lliga regular, jugaran també una 3a volta entre ells per tal d’establir el rànquing definitiu a la classificació final d’aquesta categoria.

La distribució dels equips en un grup o altre en aquesta 2a divisió s’ha fet tenint en compte el nombre d’equips filials dels clubs i la classificació final aconseguida a la darrera temporada.

1a DIVISIÓ 2a DIVISIÓ – Grup A 2a DIVISIÓ – Grup B
KC Barcelona
CK Badalona
CK Castellbisbal
Platja d’Aro KC
Sant Llorenç KC
CK Vallparadís
KC Barcelona B
CK Badalona B
CK Castellbisbal B
Platja d’Aro KC B
CK Vallparadís S20
KC Barcelona S20
Platja d’Aro KC S20
Sant Llorenç KC B
CK Vacarisses
CK Vallparadís B

Tota la informació i enllaços al calendari, horaris, camps de joc, classificació, màxims encistelladors, sancionats i reglamentació la podeu trobar en aquests dos enllaços:

Podreu seguir l’actualitat setmanal d’aquestes dues lligues als perfils habituals de la FCK a les diferents xarxes socials, així com els anuncis de resultats i partits en directe o enregistrats que es puguin esdevenir.

► facebook.com/korfbalcat
► twitter.com/korfbalcat
► instagram.com/korfcat
► tiktok.com/@korfbalcat

 

Fotografies de portada: Jesús Martínez