La selecció catalana Sub-15 torna de l’Europeu a Eslovàquia contenta i enfortida

0
344

El passat 15 i 16 de juliol la selecció catalana de korfbal Sub-15 va viatjar a Eslovàquia per a disputar l’Europeu U15 de Korfbal 2022 a la ciutat de Skalka pri Kremnici.

En aquest torneig especial d’estiu que es jugava en format Korfball4 sobre gespa, Catalunya va jugar contra rivals de 7 països diferents, fent que l’experiència fos encara més enriquidora tant esportivament com socialment.

Mes enllà dels resultats obtinguts, l’objectiu fonamental d’aquests tornejos en aquestes categories és continuar amb la formació en valors i en la millora dels aspectes tècnics i de joc dels nostres joves jugadors i jugadores. Els seleccionadors Pau i Aitana Segura van declarar estar molts satisfets amb la imatge mostrada per tots ells, per la seva entrega i dedicació, així com pel seu esforç, bon comportament i actitud durant tot l’esdeveniment.

Com és habitual, van sorgir noves amistats entre jugadors d’uns i altres països, així com entre els seleccionats catalans, fet que ajudarà a enfortir el sentiment de comunitat i gran família que és el korfbal en tots i cadascun dels països en el que es juga aquest gran esport.

Per a més informació i imatges podeu visitar els perfils de la Federació Eslovaca de Korfbal a Facebook i Instagram.

Notícies anteriors: www.korfbal.cat/catalunya-a-leuropeu-sub-15-de-korfbal-2022-deslovaquia