La selecció catalana, disposada a fer un bon paper al Mundial absolut de Sud-àfrica

0
661

L’esperat Mundial de korbal absolut de Sud-àfrica ja s’acosta. Catalunya viatjarà aquest proper dilluns cap a la ciutat de Durban, on se celebrarà, de l’1 al 10 d’agost, aquesta cita esportiva tan assenyalada a les agendes.

Els jugadors i jugadores catalans han efectuat una preparació intensiva durant els dos últims mesos. Una preparació que també va comptar amb un test de nivell contra la selecció holandesa per tal de polir detalls.

La composició de l’equip ha variat força respecte l’anterior Mundial del 2015, en què Catalunya va assolir una cinquena posició a Bèlgica. Tal com reconeix el tècnic Xavi Vidal, “en l’anterior Mundial hi havia més jugadors amb més experiència; en canvi, enguany tenim un equip més jove, però també amb molt talent”.

Concretament, els catalans, emparellats en el grup A, debutaran dijous 1 a les 11.45h contra la República Txeca. També en la fase de grups, s’enfrontaran divendres contra Holanda (13.45h) i jugaran contra Nova Zelanda dissabte a les 12h. Els tres equips més ben posicionats de grup i el quart millor es classificaran per jugar per a la 1-16 posició del torneig.

Xavi Vidal, que en aquesta cita esportiva debutarà com a entrenador principal del combinat català, després d’haver compartit el càrrec amb David Guzmán, té clar que “els rivals a batre són Nova Zelanda i els txecs, ja que Holanda és inabastable. L’objectiu està clar que és classificar-se per a la següent fase, si és com a segons de grup molt millor, per a tenir un creuament a vuitens una mica més senzill”.

El català destaca: “afrontem el Mundial amb molta il·lusió. Tenim ganes de competir! Volem mostrar un bon nivell de joc en tots els partits!”

Els jugadors i jugadores catalans que disputaran el Mundial són:

Alba Rosa
Berta Martínez
Clara Cruz
Dani Fernández
David Puertas
Javi Navarro
Jessica Lechuga
Joel Rus
Laia Rosa
Marc Castillo
Maria Castillo
Miquel Gil
Miriam Moraleda
Olga Gandia
Per a més informació: https://korfball.sport/event/ikf-world-korfball-championship-2/#tab-id-2