La selecció absoluta inaugurarà la pista de Castellbisbal amb un amistós contra l’equip holandès DES

0
364

La cita serà el proper dissabte 18 d’octubre

La selecció catalana de korfbal absoluta encamina la recta final de preparació per a l’Europeu de Portugal amb dos partits amistosos contra l’equip holandès DES el proper dissabte 18 d’octubre a la nova pista de tecnificació de la FCK a Castellbisbal.

Concretament, el conjunt entrenat per Rosendo García s’enfrontarà a les 16.00h contra el DES B i a les 18.00h contra el primer equip, que milita a la 1e klasse holandesa. Aquest últim està entrenat per l’exseleccionador català Tilbert de la Haye i l’exentrenador del KCB Albert Vidanya, que s’ha traslladat al país punter del korfbal durant aquesta temporada.

El DES és, juntament amb el Fortuna, un dels equips més destacats de la ciutat de Delft (ubicada entre Rotterdam i la Haya). Va ser un fundat el 1919 i està format actualment per al voltant de 300 membres i compost per 21 equips, set dels quals de categoria sénior.

Aquests dos partits seran la darrera prova de la selecció catalana absoluta abans de l’Europeu de Maia i serviran, ahora, per inaugurar oficialment la nova pista de korfbal de la FCK a Castellbisbal.