La presidenta Kira Menén, a la gala d’entrega de les Creus de Sant Jordi que han premiat la UFEC

0
509

La presidenta de la FCK, Kira Menén, va assistir aquest dilluns al vespre a l’acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi, una de les màximes distincions que atorga la Generalitat.

Enguany, en un acte celebrat per primera vegada al Palau de la Música, es va premiar la tasca d’un total de trenta-una personalitats i vint-i-quatre entitats del país, entre les quals destaquen la Fundació Proactiva Open Arms, l’Associació Catalana pels Drets Civils, la Fundació privada puntCAT o la Fundació Alzheimer Catalunya, entre moltes d’altres.

En aquest cas, la Unió de Federacións Esportives de Catalunya, la UFEC, va rebre la Creu de Sant Jordi per l’aportació d’aquesta entitat en la promoció de la pràctica esportiva a Catalunya.

El president de la UFEC, Gerard Esteva, que va rebre el guardó a mans del president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar que “és un honor que es reconegui el treball d’una entitat que, malgrat la crisi econòmica, ha sabut mantenir els seus valors i la cohesió en societat a través de l’esport”.