La nova temporada de korfbal 2021-2022 es posa en marxa

0
743

Ahir dimarts 7 de setembre tingué lloc la 1a reunió de la nova Junta Directiva de la Federació Catalana de Korfbal sorgida de les darreres eleccions celebrades aquest mateix estiu i en la que només es va presentar la candidatura encapçalada per la vigent presidenta Kira Menén, que repetirà mandat amb un renovat equip directiu.

Amb aquesta reunió es donava oficialment el tret de sortida a una nova i excitant temporada, que de ben segur estarà encara condicionada per l’actual situació de pandèmia que viu la nostra societat. Malgrat això, va quedar clara la ferma voluntat de tots els presents de voler donar el màxim per a poder retornar a la normalitat al més aviat possible i seguir treballant en la difusió i promoció del korfbal entre els més joves per a poder seguir la dinàmica creixent que malauradament va quedar aturada arran del confinament forçós de l’any passat.

La màxima competició sènior ja va poder retornar a les pistes de forma parcial al final de la temporada passada, però tot sembla indicar que aquest any ja es podrien iniciar les competicions amb una certa normalitat en la mesura que la situació sanitària continués millorant.

Tanmateix, a l’ordre del dia d’aquesta 1a reunió de junta ja es van tractar tota una sèrie d’assumptes importants com l’actual situació financera de l’entitat i pressupostos, així com aspectes fonamentals relatius a l’estructura de la mateixa federació i de competició. Altrament, el proper Campionat d’Europa de Korfbal que es disputa aquest octubre a Bèlgica també va ser una tema a tractar donada la importància i rellevància que tenen les nostres seleccions nacionals participants en competicions internacionals.

Per últim, l’àrea de competició fa una crida a tots els clubs i entitats per a que el més aviat possible acabin de confirmar el nombre total d’equips que inscriuran a cada categoria, per tal de poder començar a confeccionar el calendari de competició i pugin els clubs fer les gestions necessàries de cara a la reserva de pistes a les seves respectives instal·lacions municipals.

ORGANIGRAMA DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA FCK
Presidenta: Kira Menén
Vicepresident 1r: Jordi Martínez
Vicepresident 2n: Miguel Ángel Tobaruela
Secretari: Víctor Arguedas
Tresorer: Guillem Castanyer
Vocals: Presidents/es dels Clubs de la FCK

 

 Imatge: Gertrude de Vries  ∣  korfbalfoto.nl