La FCK, present al Festival de la Infància 2014

0
1069

Del 27 al 29 de desembre la FCK va participar al Festival de la Infància 2014, un esdeveniment anual que es fa al recinte firal de Montjuïc i que s’allarga fins el 4 de gener.

La presència de la FCK va ser possible gràcies a l’estand de la Plataforma ProSeleccions Catalanes Esportives i com a resultat d’un acord entre el Consell Català de l’Esport i Fira de Barcelona. El departament de promoció de la FCK reconeix que “va ser una gran oportunitat per apropar el nostre esport a la gran afluència de persones que en aquests tres van passar per la nostra parada”.

Concretament, es va poder repartir informació sobre la història del korbal i la FCK, sobre com i on es pot practicar a Catalunya. També va servir perquè molts professors d’Educació Física que es van apropar a l’estand coneguessin de primera mà les regles d’aquest esport, així que es van poder fer contactes per a possibles sessions, venda de material, etc.

La Federació espera poder seguir assistint al Festival de la Infància en anys futurs ja que es tracta d’un esdeveniment important per potenciar el korfbal.