El KC Barcelona, nou campió de la Copa Catalana 2018

0
2431

El KC Barcelona s’ha convertit aquest dissabte en el nou campió de la Copa Catalana A, després de vèncer el CK Montcada per 23 a 30. Es tracta d’un trofeu que assoleix per primera vegada en la seva història. Els barcelonins s’han mostrat molt superiors durant tot el partit, després d’arribar a la meitat del mateix amb un resultat de 9-19.

Abans de començar l’enfrontament només se sabia que el guanyador seria diferent al de l’edició anterior, ja que el Korfbal Assessoria Vallparadís s’havia proclamat vencedor de les últimes 4 Copes Catalanes.

El CK Castellbisbal celebra la seva dècada d’història
Instants abans de la segona final de la tarda les membres de la junta del CK Castellbisbal, Anna Grima i Helena Lorenzo, han realitzat un parlament per commemorar els 10 anys d’història d’aquest club, que s’ha vestit de gala per a l’ocasió. La disputa de la Copa Catalana a Castellbisbal ha estat la primera activitat d’un seguit d’accions per celebrar aquesta efemèride.

Emoció fins al final en les finals de la Copa C i B
La final entre el Sant Llorenç KC i el Lladonosa de la Copa Catalana C ha estat el partit que ha inaugurat aquesta jornada de competició a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. El partit s’ha iniciat amb una clara avantatge per al conjunt terrassenc, però ha estat contrarestada per l’equip de Lleida. A la segona part, l’enfrontament ha restat igualat i s’ha pogut veure un recital de cistelles exteriors d’ambdós conjunts, tot i que finalment la victòria se l’ha endut el Lladonosa.

 

També emocionant fins al final ha estat la segona final de la tarda, el partit per conèixer el vencedor de la Copa Catalana B. Es jugaven aquest trofeu el local Castellbisbal B i el Montcada B; aquest últim, n’ha estat el vencedor.

Han participat en l’entrega de trofeus de la Copa Catalana la regidora de cultura i esports de Casellbisbal, Susanna Solé, el vicepresident de la FCK, David Pitarch i el gerent de la FCK, Jacob Serra.

Podeu consultar les imatges de les 3 finals als perfils socials de la FCK i al Flickr.

Àlbum Final Copa Catalana A 2018 (Facebook): https://goo.gl/cqhyYe
Àlbum Final Copa Catalana B 2018 (Facebook): https://goo.gl/fP22aQ
Àlbum Final Copa Catalana C 2018 (Facebook): https://goo.gl/gfNR7z