Jornada rodona pels equips del Club Korfbal Castellbisbal

0
566
Contundents triomfs dels equips de 1ª i 2ª divisió del CK Castellbisbal en la darrera jornada de lliga disputada el passat dissabte dia 14 al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

2013-12-14 19.34.39En el primer partit jugat, el 2ª divisió aconseguí mantenir la bona ratxa de resultats i de joc que ve mostrant des de ja fa unes setmanes. Amb aquesta 3 victòria consecutiva, puja encara més a la classificació, tot cercant les preuades posicions capdavanteres de play-off. Però el més important es poder celebrar haver pogut redreçar un dubitatiu inici de lliga amb el retrobament de la seva essència com a conjunt. Un joc intens, dinàmic i molt participatiu que ensorrà ben aviat les opcions d’un Badalona que en cap moment feu perillar el triomf dels locals (17-9).

Just després es disputà el partit de 1ª divisió nacional entre el CK Castellbisbal i el CK Vacarisses, en el que els nostres mostraren la seva millor versió de la temporada. Al igual que l’equip de 2ª divisió, l’altíssim ritme i dinamisme que mostraren en pista sobrepassà ben aviat al rival, que veié com a una ferma defensa se li sumava un Castellbisbal molt efectiu en atac. Tant és així que el resultat final de 26 a 9 permeté moltes rotacions en l’equip i fer que més jugadors poguessin entrar en la dinàmica del primer equip, de cara a preparar la sempre competida segona volta de la lliga.

Finalment, recordar-vos que els propers compromisos del club abans de cap d’any el disputaran els jugadors i jugadores de l’equip de 3ª divisió, que en les dues properes setmanes jugaran algun dels seus partits aplaçats, tot destacant el que es disputarà el diumenge 29 de desembre a les 12:00h a Castellbisbal contra el KC Barcelona “C”.