Jornada rodona pels equips de 2ª i 3ª divisió del Club Korfbal Castellbisbal

0
445

Resultats molt satisfactoris els aconseguits en els dos partits disputats el passat diumenge 27 d’octubre pels dos filials del CK Castellbisbal.

Per la seva banda, l’equip de 3ª divisió disputava la seva 3ª jornada de lliga a Platja d’Aro el diumenge a la tarda contra el CK Baix Empordà “B”. I tal i com ja es preveia després de les dues primeres derrotes, per fi arribà el primer triomf d’aquest nou i prometedor equip del CK Castellbisbal.

La milloria en cada partit era evident, tant a nivell de joc com de compenetració i bona sintonia entre tots els seus jugadors i jugadores, i és per això que s’endevinava un primer triomf ben aviat. I fou contra els empordanencs que els nostres trobaren el premi al bon treball realitzat durant tots i cadascun dels entrenaments realitzats. Una molt alta efectivitat feu que els nostres ja lideressin el marcador per 4 a 11 abans d’arribar al descans, diferencia que saberen mantenir fins a l’acabament del partit per endur-se’l per un clar 11 a 19 final.

Al matí, l’equip de 2ª visitava la pista del sempre complicat KCB “B”. Sabedors d’això, els castellbisbalencs sortiren molt forts des de bon començament, i al quart d’hora ja guanyaven amb un sorprenent 0-5 en el marcador. Aquest parcial tant contundent evidencià el bon encert dels nostres de cara a cistella, tot el contrari que els barcelonins, que trigaren força a entrar en el partit. Aquesta renda de punts permeté als visitants jugar amb molta més tranquil·litat i pausa del que seria habitual en qualsevol duel contra el KCB, alhora que propicià una dinàmica de joc força vistosa i participativa entre tots els integrants de l’equip.

És així com a la 2ª part pogueren sufocar la petita revifalla dels locals, i minimitzar la baixada en intensitat i efectivitat que patiren els de Castellbisbal durant gairebé tot el segon tram de partit. Amb aquesta victòria per 7 a 11 en el seu debut en lliga, el CK Castellbisbal “B” presenta un any més la seva ferma intenció de lluitar un cop més per estar ben amunt en la classificació i fer d’aquesta temporada un nou èxit esportiu pel c

Felicitem doncs als nostres dos equips, i us avancem el trepidant horari de cara a la jornada del proper cap de setmana, on el 1ª jugarà a Barcelona contra el KCB “A” (dissabte a les 20h al CEM Mundet), seguit del partit del 3ª divisió a les 16h a l’Illa Esportiva de Castellbisbal contra el SLKC “B”. La jornada la tancarà l’equip de 2ª a Sta. Cristina d’Aro contra el CKBE “A” el diumenge a les 16h. Esperem segueixi la bona ratxa!