Instal·lades les primeres cistelles fixes de korfbal platja a Barcelona

0
1619

La platja del Bogatell de Barcelona ja disposa des d’aquest passat divendres del primer parell de cistelles fixes de korfbal platja, gràcies a un conveni signat entre la Federació Catalana de Korfbal (FCK) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

No es tracta d’un fet puntual, i és que està previst que se n’instal·lin a diversos punts de la costa catalana, entre els quals Castelldefels, Badalona, Sant Adrià de Besòs o Gavà, entre d’altres. L’estrena oficial de la iniciativa tindrà lloc el proper 16 de maig al matí a la platja de Viladecans, en una jornada que comptarà amb la presència d’algunes seleccions catalanes de korfbal.

La instal·lació d’aquestes cistelles és una iniciativa pionera a les costes catalanes que demostra el bon estat de forma del korfbal català i la voluntat de seguir creixent dia a dia. De fet, aquesta infraestructura anirà amb sintonia amb el calendari de promoció de korfbal. El responsable de promoció de la FCK, Luis Rosa, destaca: “Tindran repercussió perquè a més d’estar obertes a la ciutadania hi ha la voluntat que els centres escolars dels voltants puguin utilitzar les cistelles tot l’any amb trobades i activitats de promoció”.

A més, aquestes tindran un paper clau en la segona edició del Circuit Català de Korfbal Platja, que s’allargarà des de finals de juny a finals de juliol, ja que hi ha la voluntat que se n’habilitin també a municipis com Platja d’Aro, Vilanova o Mataró.

En el següent vídeo es pot veure com es van instal·lar les primeres cistelles a la platja del Bogatell.