Un gran repte internacional per a la selecció catalana sub-15: Europeu d’Hongria

0
1731

Un conjunt de jugadors i jugadores sub-15 tindran l’oportunitat aquest agost d’estrenar-se internacionalment lluint la samarreta de la selecció catalana de korfbal. Per primera vegada, Catalunya participarà en un campionat Europeu sub-15. Serà del 10 al 13 d’agost a la localitat de Dunakeszi, a 20km de Budapest, sota les ordres de la jugadora del KCB, Berta Alomà. El torneig es jugarà amb el sistema de 4×4 i Catalunya farà dos equips de 8.

Alomà ja ha estat entrenadora de la categoria júnior tant a Catalunya com a Holanda, però s’estrenarà dirigint una selecció catalana. Deixa clar els principals objectius de l’equip: “Que els nois i noies aprenguin i es professionalitzin com a jugadors de korfbal tenint com a primer contacte aquest torneig internacional, i que gaudeixin i s’enganxin al nostre esport gràcies a aquest viatge”.

Ahora, recorda que “el torneig té una part lúdica molt gran a part de la competició que crec que a la seva edat pot ser molt beneficiós, sobretot per la promoció del korfbal català”. Els entrenaments tindran lloc durant els caps de setmana del mes de juliol, tot i que el primer contacte amb el grup serà a les finals de la lliga i la Copa Catalana del juny.

Aquesta és la llista de jugadors i jugadores que participaran en l’Europeu d’Hongria:

Ona Pitarch   (KCB)
Adrià Margaix   (KCB)
Laia Sánchez   (CKC)
Francesc Ortiz   (CKC)
Judit Marcos   (Sant Llorenç)
Marc Sanchiz   (Sant Llorenç)
Sofía Marañón   (Vacarisses)
María García   (Vallparadís)
David Ceballos   (Vallparadís)
Aitana Segura   (IES Montserrat Miró)
Jan Lisbona   (Secretari Coloma)
Aina Mas   (PKC)
Àlex Prat   (PKC)
Victor Puertas   (IES Ridaura)
Emma Pérez   (CE Sant Josep)
Sergi Ato   (CE Sant Josep)