Formació de professorat en korfbal al Baix Empordà

0
2324

Una quinzena de professors de la comarca del Baix Empordà van participar aquest passat dilluns 21 de novembre al Pavelló Municipal de Castell d’Aro en una jornada de formació destinada a mestres d’Educació Física de primària i secundària.

Durant la sessió, impartida per l’exjugador Xavi Vidal, es va aprofundir sobre aspectes del reglament del korfbal, jocs aplicats, passades, llançaments, sistemes de jocs i modalitats de 2c2, 3c3, 4c4, etc.

img-20161129-wa0015

Trobada de promoció de primària a La Bisbal d’Empordà
Els passats dijous i divendres es van celebrar dues trobades de korfbal de primària adreçades a diferents escoles de La Bisbal d’Empordà, en una activitat organitzada per l’Àrea d’Esports de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Consell Esportiu del Baix Empordà al pavelló municipal d’Esports de la Bisbal.

Els alumnes, dividits en dues jornades –una de 5è i l’altra de 6è– procedien de les escoles Joan de Margarit, Cor de Maria, Mas Clarà i Empordanet i van competir entre ells mitjançant diferents equips els noms dels quals eren fruites, verdures, tipus de dolços i postres, un element ben distintiu i engrescador.

En total, van participar a les dues jornades 136 alumnes de 5è (dijous) i 114 alumnes de 6è (divendres).

_16662g

_16648g

 

 

 

 

 

Imatges cedides pel Consell Esportiu del Baix Empordà.