Les Finals de la Lliga i del 3r Trofeu Kids: els plats forts del cap de setmana a Lleida

0
2006

El korfbal català posarà punt i final a la temporada 2016-17 aquest dissabte 10 de juny al pavelló Pardinyes de Lleida, complex que acollirà la final del 3r Trofeu Kids FCK 2016-17 al matí i les finals de la lliga a la tarda.

Són dos esdeveniments molt esperats per a tots i totes, especialment per als equips classificats. Per a les finals del 3r Trofeu Kids 2016-17 (de 10.30h a 13.30h) s’han classificat els quatre primers equips alevins, els dos primers dels dos grups infantils i els dos primers dels dos grups cadets de les zones Barcelona-Lleida. Finalment, els equips gironins no podran assistir a les finals.

Aquests són els horaris de les finals del 3r Trofeu Kids:

ALEVÍ:
10.30h.Semifinal A: KCB A- CKC
11.00h. Semifinal B: KCB B- CK Vallparadís
11.30h. 3r-4rt lloc

INFANTIL:
10.30h. Semifinal A: KCB B- CKC
11.00h. Semifinal B: AEK Miró B – CK Vallparadís
11.30h. 3r-4rt lloc

CADET:
10.30h. Semifinal A: CK Vallparadís- KCB
11.00h. Semifinal B: AEK Miró B – CKC A
11.30h. 3r-4rt lloc

12.00h. FINAL ALEVÍ
12.30H. FINAL INFANTIL
13.00H. FINAL CADET

Vallparadís i KCB repeteixen final de la Lliga Nacional Top A
I a la tarda arribarà el torn de les finals sèniors. Enguany, abans de la celebració d’aquests tres partits s’aprofitarà per atorgar els diplomes commemoratius als màxims encistelladors/es de cada categoria, així com les distincions als millors jugadors/es, entrenadors/es, etc.

Els equips que s’enfrontaran a les tres finals sèniors són els següents:

16.00 Final 2a Divisió entre AEE Josep Lladonosa – Sant Llorenç Korfbal Club B
17.30h. Final Top B entre Club Korfbal Montcada B- Club Korfbal Castellbisbal B
19.30h. Final Top A: Assessoria Vallparadís- Korfbal Club Barcelona.

Pel que fa a la darrera final, aquesta repetirà els mateixos protagonistes de l’edició anterior, que va guanyar l’equip terrassenc.

Enguany, s’habilitaran unes zones únicament pels jugadors participants a les finals (a la banda on hi ha el marcador electrònic)  i tres zones més per als aficionats:

Una zona de grades més propera a l’entrada (Zona A), serà per als aficionats dels equips locals: AEE Lladonosa, Montcada B i Vallparadís A; la Zona B (central) serà habilitada per acollir les autoritats, la junta de la FCK i els aficionats d’altres equips, mentre que la zona C allotjarà els aficionats dels equips visitants: Sant Llorenç KC, CK Castellbisbal B i KC Barcelona A.

Amb tot, s’espera que aquesta llarga jornada de finals sigui tota una festa de cloenda de la temporada i que sigui viscuda amb molta intensitat i respecte.

Imatge cartell: Marco Spelten