La FCK promociona el korfbal al Festival de la Infància

0
1762

La Federació Catalana de Korfbal és present aquesta setmana a la 53a edició del Festival de la Infància, un esdeveniment infantil-juvenil que té lloc anualment en aquestes dates a la Fira de Barcelona i que ofereix més d’un centenar d’activitats de diversió i aprenentatge relacionades amb la tecnologia, l’esport, la creativitat, les manualitats, etc.

Com cada any, la FCK s’allotja a l’espai de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i aprofita que els nens i nenes estan de vacances per difondre el korfbal mitjançant quatre cistelles i en horari de 10h a 20h.

El responsable de l’àrea tècnica i promoció de la FCK, Luis Rosa, recorda que “és una molt bona activitat de promoció per a nosaltres perquè passen molts nens per aquí i també professors d’Educació Física, tot i que n’hi ha molts de Barcelona que ja l’han treballat a l’escola”.

De cara al futur, Rosa avança la voluntat d’aconseguir encara més presència dins del Festival de la Infància: “Si tenim més recursos podem lluitar per tenir més espai i poder fer-hi alguna activitat de promoció en forma de jornada o fer-hi coincidir algun trofeu, tal com fa la Federació Catalana de Basquetbol en el Trofeu Molinet”.

Imatge de la inauguració del Festival de la Infància (SGE)