Els instituts La Llauna i Ridaura s’imposen en la final KINS 2015

0
1186

Els instituts La Llauna (Badalona) i Ridaura (Platja d’Aro)  es van proclamar campions de la final KINS Catalunya 2015 en les categories infantil i cadet, respectivament, aquest passat dimecres 13 de maig en una jornada korfbalística celebrada al Complex Municipal Esportiu de la Mar Bella de Barcelona.

Com és tradició, les instal·lacions van reunir més de 300 nois i noies de 20 equips (10 infantils i 10 cadets). Tots ells s’havien classificat per aquesta final després de guanyar les diferents competicions KINS d’aquesta temporada 2014-15:

Categoria infantil: Pere Calders (KINS Vallès Occidental Sud), La Llauna (KINS Barcelonès Nord), Front Marítim (KINS Barcelona), Blancafort (KINS Vallès Occidental), Miró (KINS Sabadell), Can Jofresa (KINS Terrassa), Ridaura 1 i 2 (KINS Girona), Guindàvols (KINS Lleida), Josep Lladonosa (KINS Lleida).

Categoria Cadet:  Forat del Vent (KINS Vallès Occidental Sud), Albèniz (KINS Barcelonès Nord), Pallejà (KINS Barcelona), Gallecs (KINS Vallès Occidental), Miró (KINS Sabadell), Can Jofresa (KINS Terrassa), Ridaura 1 i 2 (KINS Girona), Torre Vicens (KINS Lleida), Josep Lladonosa (KINS Lleida).

Pel que fa a la categoria infantil, l’institut La Llauna, de Badalona, va aconseguir la primera posició. La resta de podi el van completar l’institut barceloní Front Marítim i l’IES M. Blancafort.

En la categoria cadet l’institut Ridaura va repetir la primera posició aconseguida la temporada passada. Els instituts Gallecs i Forat del Vent van completar el podi. Per segon anys consecutiu, es van entregar els guardons als equips amb més fair play: Institut Manuel Blancafort (infantil) i Forat del Vent (cadet).

Aquesta gran final va ser possible gràcies a la col·laboració del departament de promoció de la FCK, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), els consells esportius del Vallès Occidental, Occidental Sud, Sabadell, Lleida, Barcelona, Barcelona Nord i Girona i els professors i professores acompanyants.