El Korfbal Vallparadís supera al CK Castellbisbal en l’eliminatòria de la Copa B

0
387

En el duel disputat el passat diumenge a la tarda a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, i davant una grada plena de públic, el segon equip del Castellbisbal veié com es desfeia el seu somni de revalidar el títol de campió de Copa B obtingut l’any passat.

 El partit començà amb un minut de silenci en memòria d’en Joan Mateu. I ja de seguida tots dos equips demostraren la importància d’aquest partit a cara o creu jugant amb un alt ritme i intensitat. Van ser el terrassencs els que ben aviat es posaren per davant en el marcador i al minut 13 ja disposaven d’un avantatge d’1 a 4 al seu favor.  

Però els castellbisbalencs van saber reaccionar, i aconseguiren remuntar el partit amb un parcial de 6 a 1 que els hi permeté posar-se per davant el marcador. Una cistella rival en els darrers instants de la 1ª part feu que el resultat a la mitja part fos un ajustat 7 a 6.

 Però als primers minuts de la represa, el locals cometeren tota una sèrie d’errors que van saber aprofitar molt bé els seus rivals per tornar-se a posar per davant en el marcador i obrir una escletxa de 6 punts en 9 minuts.  Aquest fet va suposar  que el Castellbisbal jugués tota la 2ª part molt condicionat buscant remuntar  el partit per tots els mitjans. Això els obligà a jugar al límit, física i mentalment, arriscant més del compte en determinats moments, i precipitant-se en d’altres. Tot plegat afavorí els interessos del rival, que habitualment no perdona en partits entrats en aquesta dinàmica, i va saber anar contrarestant les cistelles locals amb certa tranquil·litat. 

Es així com s’arribà al 11-17 final, on es lluità fins el darrer moment per part dels locals, però amb un joc  general durant la 2ª part molt llunyà del que seria necessari per a remuntar un partit d’aquestes característiques. 

De cara als propers enfrontaments, destacar que la setmana vinent serà el torn de debutar en Copa a l’equip de 1ª divisió, que de ben segur voldrà aprofitar tots aquests dies de preparació per encarar el partit amb totes les garanties possibles.