El Korfbal serà present a la Fira de l’Esport Català 2022

0
421

El pròxim diumenge, 18 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Marina de Barcelona la Fira de l’Esport Català (davant les Torres Mapfre), organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en col·laboració amb diferents federacions catalanes.

Aquest esdeveniment és l’espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva.

A partir de les 10 hores del matí i fins a les 20 hores del vespre, els visitants podran accedir de manera gratuïta a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d’activitats, exhibicions i tallers de la mà de més de 40 federacions esportives catalanes. Un esdeveniment on es continuaran promovent les modalitats tradicionals i les més urbanes.

El korfbal hi serà present amb un estand en el qual es podran realitzar tot un seguit d’activitats i jocs, alhora que obtenir informació sobre els diferents clubs, associacions i escoles en les quals es pot practicar korfbal durant tot l’any, així com les diferents competicions en les quals poden participar. Jugadors i jugadores de les diferents seleccions catalanes aniran passant per aquest estand i podran donar a conèixer i compartir personalment amb els visitants les seves experiències i vivències a nivell internacional, com també jugar i ensenyar alguns trucs de tècnica individual als visitants.

L’esdeveniment comptarà a més amb un ràdio show de Ràdio Flaixbac en directe al mateix espai i aquesta emissora s’encarregarà de la dinamització de la Fira.

Espais d’informació i exhibició per a les federacions esportives catalanes

La Fira de l’Esport Català disposarà de diferents espais i estands, permetrà als visitants informar-se de les diferents modalitats esportives de les federacions catalanes, observar la pràctica esportiva i fins i tot participar a les masterclass proposades.

Les activitats estan pensades per a un públic familiar, per a que dels més grans als més petits tinguin l’oportunitat de fer algun tastet esportiu, així com gaudir d’altres atraccions per entretenir-se, com inflables lúdics i esportius, tallers per pintar cares, de manualitats, de dibuix i globus.

A més, també existiran estands per a expositors comercials, on es localitzaran empreses de serveis destinades a turisme esportiu, instal·lacions esportives, medicina de l’esport, material esportiu, tecnologia, campus, formació i mitjans de comunicació.

Les federacions que participaran en l’esdeveniment són: Patinatge; Motociclisme; ACELL; Ciclisme; Tennis taula; Korfbal; Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya; Futbol Americà; Halterofilia; Físic-Culturisme; Escacs; Triatló; Caça; Esgrima; Motonàutica; Golf; Gimnàstica; Orientació; Sords; Agility; Discapacitats Físics; Pàdel; Bitlles; Paralítics Cerebrals; Pitch & Putt; Coloms Esportius; Tennis; Boxa; Tir amb arc; Aèria; Taekwondo; Ball Esportiu; Futbol sala; Voleibol; Rugbi; Beisbol; Hockey; Surf; Activitats Subaquàtiques; Natació i Tennis.

La Fira de l’Esport Català compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i La Fosbury.