El KINS de Cerdanyola reuneix 800 participants

1
1476

L’activitat de promoció per a  instituts registra un récord absolut d’alumnes 

Un total de 800 alumnes d’onze instituts de Cerdanyola, Barberà del Vallès, Montcada, Mollet i Vilanova del Vallès van participar aquest dilluns 17 de març a la jornada de Korfbal per a Instituts (KINS) del Vallès Occidental Sud, celebrada a Cerdanyola del Vallès.

La tradicional competició, que va tenir lloc al Complex Esportiu de Can Xarau, va enfrontar en vuit pistes de korfbal un total de 60 equips subdividits en vuit grups.

Concretament, va comptar amb la participació de l’institut Can Planas de Barberà del Vallès, els instituts Gorgs, Banús, Jaume Mimó i Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès, els instituts Montserrat Miró, La Ferreria i La Ribera de Montcada i Reixac, l’insitut Gallecs de Mollet i l’institut Vilanova del Vallès.

La final de la categoria Infantil va estar protagonitzada per dos equips de l’Institut Gallecs, mentre que la Cadet es va decantar cap a l’institut Montserrat Miró, que va guanyar l’institut Gorgs.

Els quatre equips que van disputar les dues finals han quedat classificats per a la final del KINS Catalunya, que tindrà lloc el dia 12 de maig al Complex Esportiu de la Mar Bella de Barcelona.

L’activitat va ser possible gràcies al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, el departament de Promoció de la FCK i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.