El curtmetratge sobre korfbal ‘One of the boys’, dijous al BCN Sports Film

0
630

Aquest dijous a la tarda (19h) es projectarà el curtmetratge One of the boys, que parla sobre korfbal, dins del BCN Sports Film, un certamen que, segons es pot llegir a la seva pàgina web, “pretén apropar el món audiovisual de temàtica esportiva i els seus valors al gran públic, i al mateix temps, oferir als mitjans de comunicació, directors de cinema, productores i distribuïdores especialitzades en temàtica esportiva un espai de diàleg que faciliti aquest apropament i la reflexió entre tots els professionals del sector”.

One of the boys està dirigida pel cineasta Ivo van Aart i produïda per Rogier Kramer, productor de Dutch Mountain Film i jugador del segon equip de l’ AKC Blauw-Wit d’Amsterdam. Tracta sobre un noi molt tímid de 13 que presencia les bromes cruels, intimidacions constants que fan els seus companys a la noia més popular de l’equip.

En declaracions a www.korfball.nl, Kramer va explicar que “el curtmetratge va sorgir principalment de la meva passió pel korfbal i de la frustració que de vegades no es mostra prou en pel·lícules o sèries”. En la seva producció hi van participar nombrosos jugadors i jugadores de korfbal holandesos.

La cinta es projectarà dijous 6 de juny a les 19h a l’Auditori Sant Martí de Provençals, al districte de Sant Martí (Barcelona).

Aquesta és la seva fitxa tècnica:

País de Producció: Països Baixos
Anyo: 2018
Durada: 11’ 30’’
Gènere: Ficción
Direcció: Ivo van Aart
Producció: Wilant Boekelman, René Huybrechtse y Rogier Kramer (Dutch Mountain Film)
Llengua original: holandès
Subtítols: català
Esport: korfbal