El Club Korfbal Castellbisbal “C” jugarà la final de lliga de 3ª divisió

0
478

El passat dissabte dia 31 de maig, els equips de 1ª i 3ª divisió del CK Castellbisbal es jugaven el passi a les seves respectives finals de lliga

Malauradament, l’equip de Lliga Nacional, que venia de remuntar i forçar aquest 3er i definitiu partit, va caure per 20 a 18 davant el líder de la lliga regular, en un intens i vibrant partit i davant d’una graderia plena a vessar de públic. Un matx igualat i competit fins el final, però en el que els terrassencs del Vallparadís foren capaços d’obrir una escletxa prou amplia a falta de 12 minuts per a la fi del partit, que els permeté encarar amb certa comoditat i tranquil·litat la recta final de l’encontre, en una eliminatòria al millor de tres partits que costarà d’oblidar pel bon i vistós joc desplegat per un i altre equip al llarg de tota la sèrie.
Malgrat aquesta decepció, la nota positiva la posà el trencador i atrevit nou equip de 3ª divisió del Castellbisbal que, contra tot pronòstic, superà en la seva semifinal al K. Vallparadís “C” per 7-10 en un treballadíssim i sofert partit, i guanyant-se per mèrits propis l’accés a disputar la gran final de lliga de 3ª divisió. Parlem d’un equip de nova creació força peculiar, amb una franja d’edats amplíssima, i amb jugadors i jugadores en una clara i satisfactòria progressió esportiva. Però el tret definitori d’aquest equip és, per sobre de tot, l’esperit d’unió i confiança plena a competir en aquest esport d’una forma sana i assenyada, fent del korfbal una font inesgotable de bones experiències i alegries compartides des del principi fins a la fi.
És per això que els admirem i felicitem, tot agraint-los i encoratjant-los en aquest gran triomf que ja han aconseguit, per a que gaudeixin com mai d’aquesta màgica experiència que és la disputa d’una gran final, en una jornada que estarà plena de públic i a on el korfbal es respirarà i sentirà pels quatre costats.
Moltíssima sort en aquesta la vostra final,que és la recompensa a un treball i esforç ben realitzats, i que tindrà lloc el proper dissabte 7 de juny a les 16:00h al Pavelló Municipal d’Euskadi de Mataró. Una jornada on es disputaran també la resta de finals de lliga de les diferents categories, tant la de júnior com de les de 2ª i 1ª divisió. Veniu i afegiu-vos a la gran festa del korfbal català! Us sorprendrà!
(Crònica cedida pel CK Castellbisbal)