El Castellbisbal, nou campió de la Lliga Nacional Top A

0
1048

El CK Castellbisbal va aixecar el trofeu que l’acredita com a nou campió de la Lliga Nacional de Korfbal 2017-18 dissabte passat en una llarga jornada de korfbal que es va celebrar al complex de l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

El conjunt local, que va allotjar les Finals coincidint amb la celebració del desè aniversari del seu club, va vèncer el Korfbal Assessoria Vallparadís per 28 a 32 en una fita històrica en un pavelló ple a vessar.

El KCB, vencedor de les Finals del 3r Trofeu Kids

La jornada s’inicià al matí, moment en què el korfbal de promoció va ser protagonista en les finals del 3r Trofeu Kids FCK, que després de diversos encreuaments van permetre conèixer els equips guanyadors de les categories de promoció. Concretament, el Korfbal Club Barcelona es va endur les finals aleví i infantil, després de derrotar el Vallparadís i el SKC, respectivament. Al finalitzar aquestes finals del 3r Trofeu Kids també es van entregar els premis individuals als jugadors/es més ben valorats que van anar a parar a les mans de Martí Margaix i Adriana Villegas, en la categoria aleví, i a Raul Quirós i Agnès Selvas a infantil.

PKC, Badalona i Montcada, protagonistes de la resta de finals
A primera hora de la tarda van començar la resta de finals. El Platja d’Aro KC es va imposar al Korfbal Club Barcelona a la categoria júnior per 13 a 18 i va aixecar la copa que certifica la victòria en aquesta nova categoria.

Per altra banda, el CK Badalona va vèncer el Miró per 12-14 en la final de la Segona Divisió, mentre que el CK Montcada B es va convertir en el guanyador de la Lliga Nacional Top B després d’imposar-se al Vallparadís B per un ajustat 22 a 20 en el marcador.

En conjunt, va ser una gran jornada festiva del korfbal català, en què les victòries van acabar ben repartides arreu.

Tots els vídeos  i les fotografíes dels partits realitzades per Gertrude de Vries (fotògrafa de korfbalfoto.nl) s’aniran publicant durant els propers dies: