El Castellbisbal B cau derrotat contra el KCB B

0
487

Inesperada derrota de l’equip de 2ª divisió del CK Castellbisbal en el seu darrer partit de lliga contra el KC Barcelona B (18-20)

Tot i l’ajustat marcador final, el partit s’esdevingué sempre com un coll amunt pels locals del Castellbisbal, que només van ser capaços d’empatar efectivament  el partit a falta de 7 minuts per a la fi del matx. Però les sensacions mai acabaren de ser les ideals de confiança plena en el joc que s’estava desplegant. Ni tan sols a la mitja part quan el resultat era de 10 a 11. I això es va reflectir durant tot el transcurs del partit, amb un Castellbisbal jugant per sota de les seves possibilitats i incapaç de sortir-se d’aquesta espiral que en res el beneficiava.

Malgrat tot mai perdé el ritme del partit, i semblava que a poc que despertés el seu habitual joc i tensió competitiva, l’equip li podria donar fàcilment la volta al marcador. Però tot quedà a mig fer, i el rival va saber aprofitar-se, jugant d’una manera molt més conscient i efectiva que no pas els locals.
És així com en un partit molt igualat, el Castellbisbal va deixar escapar dos valuosos punts que esperem no siguin definitius a final de temporada en l’accés últim a les tan preuades places de play-off.

De cara al cap de setmana vinent, tant l’equip de 2ª com de 1ª divisió es traslladaran dissabte a la tarda al pavelló municipal de St. Llorenç de Terrassa per jugar contra el K. Vallparadís (17:30h el 2ª i 19:15h el 1ª), mentre que l’equip de 3ª divisió jugarà dos partits: dissabte a les 16:00h a Castellbisbal contra el CK Badalona, i diumenge a les 10:00h a Mataró.