Dimecres es jugaran les finals KINS de Catalunya

0
906

Aquest dimecres es jugaran les finals KINS de Catalunya, una cita molt destacada dins del calendari korfbalístic de promoció i que cada any se celebra en aquest tram final de la temporada.

Aquesta enfrontarà els equips guanyadors de les diferents jornades de Kins (korfbal per a instituts) que s’han anat celebrant durant tota la temporada a diferents localitats i municipis catalans. Com en les altres ocasions, la competició es dividirà en les categories infantil i cadet. Aquests són els equips classificats per aquesta gran festa esportiva:

L’activitat se celebrarà de 9h a 14h a les instal·lacions del CEM Mar Bella de Barcelona.

Trobada esportiva de primària a Calldetenes
Paral·lelament, el mateix dimecres tindrà lloc una trobada esportiva de korfbal organitzada pels alumnes de l’escola Sant Marc de Calldetenes i en què hi participaran, de 9.30h a 12.00h, alumnes de l’escola Mossen Cinto de Folgueroles, l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta, l’escola Jacint Verdaguer de Santa Eugenia de Berga i els alumnes de Calldetenes. L’activitat forma part del projecte interdisciplinar de l’escola Sant Marc de Calldetenes i aglutinarà uns 110 alumnes.