Debut amb victòria del CK Castellbisbal a la Lliga Nacional de Korfbal

0
624

ckc

Molt bon resultat l’aconseguit pel 1er equip del Club Korfbal Castellbisbal en el seu debut a Terrassa contra el -23 del marcador fou en clar reflex d’un partit dominat de principi a fi pels castellbisbalencs.

Tot i les moltíssimes imprecisions en el joc d’atac, els nostres foren capaços d’anar encistellant amb regularitat, i juntament amb una sòlida actitud defensiva, l’escletxa en el marcador es va anar eixamplant per moments. Un 4-10 a la mitja part ja evidenciava com de complicat ho tindrien els locals si volien apropar-se en el lluminós.

Però a la represa, la intensitat i qualitat del joc visitant fou molt més coherent i dinàmica que a la 1ª part, fet que propicià un definitiu parcial d’1 a 9 a favor del CK Castellbisbal, permetent-els-hi encarar un plàcid i tranquil final de partit. Tant és així que quedà com anècdota el fet de que els castellbisbalencs jugaren els darrers 15 minuts amb només 3 jugadors en un quadre, per la lesió sense possibilitat de cap més canvi d’una de les seves jugadores, que afortunadament en res afectà a la dinàmica positiva que portava el partit.

Per altra banda, lamentar la derrota de l’equip de 3ª divisió del CK Castellbisbal en el seu desplaçament a Lleida, on perdé de només un punt malgrat haver estat per sobre en el marcador durant gairebé tot el partit. Tant de bo puguin refer-se la setmana vinent en la seva visita a Platja d’Aro contra el CKBE “B” i demostrar amb un triomf tot el bon treball que portant realitzant durant totes aquestes jornades.

El proper cap de setmana també es produirà el definitiu debut  de l’equip de 2ª divisió, que s’estrenarà a Barcelona contra el KCB B el diumenge 27 a les 10:00h al CEM Mundet, en un duel que de ben segur s’espera vibrant i emocionant com a poc.