Còmode victòria del Club Korfbal Castellbisbal “B” front el CK Vacarisses

0
495

EL 22 a 7 final és un clara mostra de la gran diferencia de joc i encert que mostrà el segon equip del CK Castellbisbal en aquest el seu darrer partit de lliga de 2ª divisió disputat el passat dissabte 5 d’abril a Castellbisbal. 

L’orgull dels locals estava tocat després de tot un seguit de mals resultats en els darrers encontres, i aquest partit va servir per a retrobar-se un cop més amb el joc que tant busca consolidar i que malauradament no s’ha pogut aconseguir amb la regularitat necessària durant aquesta temporada.

 Un joc fluid i ràpid, amb moltes alternatives i la participació de tothom de cara a cistella,  juntament amb una defensa pressionant i consistent, va fer retornar l’esperança i la confiança als castellbisbalencs, que ara no es poden permetre cap errada en les properes jornades si volen tenir alguna opció d’entrar als play-off de final de temporada. 

De cara a la setmana vinent, tots tres equips del club jugaran el dissabte 12 d’abril a la tarda els seus respectius partits. El primer a jugar serà l’equip de 3ª divisió, a Terrassa a les 16:00h contra el Terrassa Korfbal. I tot seguit a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, duel de 2ª divisió entre el CKC “B” i el LLadonosa de Lleida a les 18:15h, que en acabar donarà pas al gran partit de la jornada de 1ª divisió nacional entre el CK Castellbisbal i el KC Barcelona a les 20:00h. Una gran tarda de korfbal que de ben segur farà les delícies de tots els seguidors que es vulguin apropar al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbibal.