Catalunya ensopega contra Bèlgica i lluitarà per la medalla de bronze

0
1497

La selecció catalana de korfbal ha perdut aquest divendres una semifinal històrica. Després de classificar-se com el segon millor equip del seu grup, ha tingut l’oportunitat d’enfrontar-se en semifinals a la segona millor selecció del món –Bèlgica–, contra qui ha perdut per 26-13.

El conjunt que entrenen David Guzmán i Xavi Vidal  ha treballat de valent però s’ha vist superada per una Bèlgica superior, que a la mitja part ja doblava Catalunya en anotació (12-6). En el dos últims períodes la diferència entre els dos equips s’ha fet més evident i no hi ha hagut opcions de capgirar la situació.

bel2

El belga Nick Janssens, amb vuit punts, ha fet un recital anotador per al seu equip que ha complicat molt la vida als catalans. Javier Navarro, per la seva banda, ha estat el màxim anotador del conjunt català amb tres cistelles. Una vegada acabat el partit i fent referència a Bèlgica, Navarro reconeixia: “Són millors que nosaltres, ho han demostrat a la pista. Tot i que afrontàvem el partit amb moltes ganes i il·lusió, la seva defensa ha aconseguit parar el nostre joc i ens ha costatmolt trobar aquesta efectivitat que hem anat tenint durant el torneig”.

14610971_1241269262598302_5471045484895638319_n

Diumenge: objectiu bronze
Els catalans tindran l’opció de lluitar per aconseguir una històrica medalla de bronze diumenge a les 11.30h en el partit pel 3r i 4rt lloc. S’enfrontaran contra la selecció portuguesa, que ha perdut contra Holanda en l’altre semifinal de l’Europeu.

Catalunya es va classificar per a la semifinal dimecres després de quedar en segon
a posició de la fase prèvia, just per darrere d’Holanda i per davant d’Alemanya, Rússia i Turquia.

Imatges de Marco Spelten (Actiefotografie).