Catalunya cau amb la selecció portuguesa (20-14)

0
640

No va poder ser. Catalunya va perdre aquest dijous davant la selecció portuguesa per 20 a 14 i es quedarà sense l’opció de guanyar medalla a l’Europeu de korfbal sub-21 d’Olomouc. Tot i un principi de partit bastant ajustat, la selecció portuguesa va agafar una mínima renda que va saber administrar per arribar al final amb una certa comoditat. Miquel Gil, amb 6 cistelles, va ser escollit com el jugador català més valorat del partit.

Amb aquesta derrota, Catalunya lluitarà per quedar entre la cinquena i vuitena posició. El proper partit serà aquest divendres a les 14.30h davant la selecció alemanya. El podreu seguir en aquest enllaç: http://www.worldkorfball.org/matches/catalonia-u21-germany-u21-1486

Per Catalunya van anotar: Miquel Gil (6), Adrià Garcia (3), Paco García (1), Olga Gandía (3), Ivan Bara (1), Xènia Ramis, Patricia Sanjuan, Nadia Beltrán, Núria Sabaté, Míriam Moraleda, Joel Rus, Alejandro Romero.

Victòria treballada contra el combinat turc (7-11)

I dimecres, Catalunya es va poder recuperar anímicament de la derrota de dimarts contra Holanda guanyant Turquia per 7 a 11, en un partit on els jugadors catalans van saber trobar les debilitats del rival per fer-se grans i endur-se el partit.

El primer temps va ser més igualat del que es preveia i es va arribar al descans amb un resultat de 5-4 favorable a l’equip turc. A la represa, l’equip català va augmentar el seu encert i va pujar la intensitat defensiva per acabar el partit amb 7-11, amb un parcial de 2-7 en la segona meitat.

La jugadora més valorada del equip de Catalunya va ser Anna Gill.

Els anotadors de la selecció catalana van ser: Adrià Garcia (4) , Xènia Ramis (2), Olga Gandía (1), Àlex Llovera (1), Núria Sabaté (1), Miquel Gil (1), Miriam Moraleda (1), Ivan Bara, Joel Rus, Patricia Sanjuan, Anna Gill,