Catalunya buscarà bones sinergies amb l’equip holandès OVVO/De Kroon

0
1327

Una expedició de 26 jugadors/es i cos tècnic de l’equip holandès de korfbal OVVO/ de Kroon Maarssen visitarà Catalunya aquest proper cap de setmana. Aterrarà a terres catalanes divendres i s’estarà a Barcelona fins diumenge.

Durant aquests dies compartirà sinergies amb les seleccions catalanes absolutes i sub-21. Està previst que dissabte al matí, els dos equips de l’OVVO realitzin un entrenament a l’Illa Esportiva de Castellbisbal obert a tothom.

A la tarda serà el moment per als partits. També a l’Illa, a les 16.30h jugarà contra la selecció catalana sub-21 i seguidament ho farà contra la selecció absoluta, que encara està en plena ressaca després de la medalla de bronze aconseguida en el campionat europeu d’Holanda.

Llaços catalans

Per la Berta Alomà i el Jose Álvarez aquesta trobada serà com tornar a casa. L’OVVO ha estat per a tots dos una gran família, ja que ambdós van jugar-hi dues temporades (la Berta del 2013 al 2015 i el Jose del 2014 al 2016). A final de la temporada passada, Álvarez va canviar de club i ciutat per anar a jugar al DVO de Bennekom.

Foto: Marco Spelten