Es busquen equips per disputar el 1r Campionat d’Europa de Beachkorfbal dels Països Baixos

0
4442

El 19 i 20 d’agost, la IKF organitzarà el primer Campionat d’Europa de Beachkorfbal en format 4×4 a La Haia, Països Baixos, una cita inèdita d’una modalitat del korfbal que està molt en auge.

Donat que, per motius econòmics, la FCK va comunicar que no enviaria cap equip a aquest esdeveniment, i donada també la insistència de la IKF en què Catalunya hi pugui ser representada, aquesta entitat ha obert la porta a presentar un equip de club o part de, tot assegurant que figuraria inscrit com a Catalunya.

Atesa la insistència de la IKF, que la FCK comprèn, i tenint en compte que l’aposta per aquest tipus de campionat és bona, la Junta Directiva ha decidit fer una crida oberta a totes i tots els jugadors dels clubs de la FCK, majors d’edat que vulguin conformar un equip mínim de 6 persones, 3 noies i 3 nois, tot assumint ells mateixos les despeses del viatge.  La junta entén que és una oportunitat sobretot per als jugadors no habituals a les nostres seleccions que puguin i vulguin fer aquest esforç econòmic.

Paral·lelament la FCK  obrirà un pot per aportacions voluntàries per ajudar a les jugadores i els jugadors que finalment s’animin a anar-hi. De moment ja s’han recollit dues aportacions de 200 euros. Aquest és el número de compte: Banc Sabadell ES26 0081 0520 8400 0114 7815.

Els i les interessades, cal que ho comuniqueu abans del 15 de juny a competicio@korfbal.cat que, en el cas de reunir aquest mínim de jugadores i jugadors, gestionarà la inscripció, el viatge i l’estada.

Aquest és el resum del viatge i dels costos previstos:

On: La Haia, Holanda.
Quan: del 19 al 20 de Agost
Allotjament: Jorplace Den Haag, hostel.
Preu per persona: 385 amb els menjars sense pressupostar excepte l’esmorzar.

Horaris dels vols: (dels que s’havien previst inicialment per la selecció)

Sortida 18/08       BARCELONA – ROTTERDAM 07:55 – 10:10
Tornada 21/08     ROTTERDAM – BARCELONA  10:45 – 12:55

Com que no hi ha precedents, ni en Beach ni en aquest format de joc, en aquest esdeveniment no hi haurà caps de sèrie i els grups es faran per sorteig pur, la qual cosa obre molt més de l’habitual les possibilitats que no guanyin els de sempre. A part, l’interès principal de la IKF és que es vegi el més participat possible.

Aquest és l’enllaç del vídeo promocional del 1r Campionat d’Europa de Beachkorfbal dels Països Baixos:

https://www.youtube.com/watch?v=kXyKun1cXP8&feature=youtu.be