Bon paper de Catalunya a les finals de korfbal platja holandeses

0
815

Els jugadors catalans Javier Navarro, Olga Gandía, Mireia Figuera, Jose Álvarez i Berta Alomà van tenir l’oportunitat de participar a les finals de korfbal platja d’Holanda, el passat dissabte 16 d’agost, com a representants de Catalunya. Aquestes van reunir més de 90 equips de diferents categories al Beach Stadium de La Haya (Holanda).

Els catalans van participar al torneig sènior de la Top Division, on hi havia un total de 30 equips distribuïts en cinc grups de cinc equips. Concretament, es van enfrontar als conjunts Blauwit, Koog Zandijk, Top, Dalto i DVO, tots ells formats per jugadors de les plantilles de la Korfbal Leaague, la màxima divisió holandesa, amb els quals van aconseguir els següents resultats:

CAT – Blauwit 5-10

CAT- Koog Zandijk 3-11

CAT – TOP 5-5

CAT- Dalto 11-7

CAT – DVO 5-5

Olga Gandía destaca les bones sensacions aconseguides per l’equip català: “Va ser una experiència diferent, vam poder jugar contra els millors jugadors d’Holanda i tot i així fer un bon paper”. Per la seva banda, Javier Navarro afegeix: “Enfrontar-te a gent d’aquest nivell t’exigeix donar el màxim de tu mateix per a poder estar a l’altura”.

L’equip va poder jugar aquesta competició a Holanda després de proclamar-se vencedor del Circuit Català de Korfbal Platja 2013. Les finals del CCKP 2014 tindran lloc el proper dissabte 13 de setembre a Castelldefels.