Accions de promoció del korfbal a Lleida, Terrassa i Rubí  

0
1051

Aquesta darrera setmana han tingut lloc diverses accions de promoció del korfbal a algunes localitats catalanes per tal de donar a conèixer aquest esport a públics infantils.

Divendres 30 de juny, la Federació Catalana de Korfbal i el Club Korfbal Lladonosa van participar a la festa Jove de Lleida al centre de la capital del Segrià amb una paradeta exterior durant el matí, a la qual s’hi van apropar un gran nombre de nens i nenes que van poder practicar els llançaments a cistella.

Diumenge passat a la tarda, i dins el marc de la Festa Major de Terrassa, el Club Korfbal Sant Llorenç va organitzar també una paradeta a la plaça Lluís Companys, en què es va promocionar el korfbal i els entrenaments amb aquest club terrassenc de cara a la nova temporada 2017-18.

I com que durant aquestes dates són molts els casals d’estiu que es porten a terme arreu, la FCK aprofita també per fer promoció del korfbal en estades d’aquest tipus. És el cas del casal d’estiu de Rubí, en què està col·laborant aquest mes de juliol mitjançant l’organització de quatre sessions de korfbal per als nens i nenes d’aquest casal al Poliesportiu Municipal de Can Rosés. Aquest dimecres va tenir lloc la primera de les sessions, que continuaran dimecres de la setmana que ve i els propers 20 i 26 de juliol.