720 nois i noies del Baix Empordà participen a les trobades de korfbal de primària

0
808

Dimecres 26 i divendres 28 de setembre es van realitzar les trobades de korfbal de primària de Sant Feliu de Guíxols i Castell d’Aro, en les quals, per primera vegada, hi van participar totes les escoles.

Tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Sant Feliu, (Gaziel, Ardenya, Estació, Baldiri i St Josep); Santa Cristina, (Pedralta); i Castell- Platja d’Aro (Vall d’ Aro, Fanals i Estanys), es van iniciar en la pràctica del korfbal.

 

 

 

 

 

Un total de 720 alumnes del Cicle Superior van poder gaudir d’una jornada de korfbal compartint  l’experiència amb companys i companyes d’altres centres.

Es van celebrar al camp de futbol Mascanada de Sant Feliu i al camp de futbol de Castell d’Aro. Les jornades van començar a les 9.45 h i van finalitzar a les 13h amb l’entrega de premis a tots els alumnes.

L’activitat es va  portar a terme gràcies a la participació dels monitors de l’Institut Ridaura i del PKC.  Hi van col·laborar el club de korfbal PKC, el Consell Esportiu del Baix Empordà , els Ajuntaments de Sant Feliu i Castell-Platja d’Aro i la Diputació de Girona.

Imatges: Consell Esportiu del Baix Empordà