42 jugadors i jugadores del club de korfbal belga Appels KC finalitzen la seva estada a Catalunya

0
125

Aquesta setmana el club de korfbal belga Appels KC ha estat fent una estada a Catalunya amb 42 jugadors/es de diverses edats i 8 entrenadors/acompanyants. Alguns dels clubs catalans, i la pròpia Federació, els han ajudat a organitzar una sèrie d’activitats i partits per tal que poguessin compartir l’experiència amb els nostres esportistes.

Tenien el seu camp base a Vilanova i la Geltrú on van poder gaudir de dos entrenaments al pavelló Isaac Gálvez. El dimarts a la tarda van desplaçar-se cap a Vacarisses per jugar dos partits, el primer amb l’equip local, el CK Vacarisses, i el segon amb el Sant Llorenç KC, de Terrassa.

Dimecres al matí, el grup dels més petits, sots-13, del club belga va realitzar una visita a Gavà, a l’escola Salvador Lluch, on van poder fer una petita exhibició de korfbal i partits amb els nens i nenes de 5è i 6è de primària.

A la tarda la seva ruta seguia per Badalona, on van realitzar diverses activitats amb el CK Badalona.

I finalment dijous al matí, van visitar l’Institut Alexandre Galí, a Les Roquetes del Garraf, on amb els equips sots-13, sots-15 i sots-17, van jugar partits amb els alumnes de l’Institut.

Per últim dijous a la tarda, van desplaçar-se fins a Castellbisbal, on els esperaven la selecció catalana sots-17 i el CK Castellbisbal, per jugar els respectius partits de korfbal.

Aquest divendres, el dia de la seva marxa, ens han donat un feedback molt positiu de la seva estada, i han agraït a tots els Clubs, Escoles i a la FCK per haver dedicat aquest esforç i temps a rebre’ls, i per haver-los ajudat a gaudir d’uns dies de Korfbal diferents per ells. Han marxat molt satisfets, i de ben segur que ha estat també una bona experiència per tots els nens i nenes i nois i noies de Catalunya que hi han participat.