3r Torneig de Korfbal Platja de Barcelona, el 25 de juliol al Bogatell

0
1624

El proper dissabte 25 de juliol de 2015 se celebrarà a la platja del Bogatell de Barcelona el III Torneig de Korfbal Platja Barcelona, una competició que arribarà amb alguna novetat i amb la voluntat de seguir creixent i consolidant-se a la ciutat, després de l’èxit de participació de les dues anteriors edicions.

Per primera vegada, a més del clàssic torneig sènior, n’hi haurà un d’infantil i de pares.  En tots ells hi podran participar un mínim de quatre jugadors (2 nois i 2 noies) i un màxim de sis, que jugaran en format de tres contra tres en una pista de 16x8m i amb les cistelles fixes que des de fa més d’un any s’han instal·lat en aquesta platja de la ciutat comptal.

Torneig infantil
Al matí, de 10:00 a 14:00 s’organitzarà un torneig destinat a jugadors menors de 14 anys i, de manera paral·lela, un altre amb jugadors de categoria aleví (fins a 11 anys), adaptant el joc a les seves condicions físiques.

Preu inscripció “Torneig infantil”: 5€/jugador

Torneig per a pares
Simultàniament al torneig infantil, i responent a la demanda creixent de pares de jugadors que volen practicar també el korfbal, s’organitzarà un torneig per a pares, mares, tiets, amics… que vulguin participar sense haver d’atendre a les exigències físiques que requereix el torneig sènior.

Preu inscripció “Torneig per a pares”: 5€/jugador

Torneig sènior
A la tarda, de 16:00 a 20:00 participaran tots aquells equips que, amb aspiracions de classificar-se per les finals del Circuit Català de Korfbal Platja (CCKP), vulguin gaudir del korfbal de nivell a la platja i competir, també, contra equips estrangers.

Per participar a qualsevol dels 3 tornejos cal omplir el formulari de la dreta de la següent pàgina i fer una transferència bancària al número de compte ES55-2013-0412-23-0201228669  abans del 21 de juliol.

Prova puntuable per al CCKP
Per tercer any consecutiu, el torneig de Korfbal Platja de Barcelona serà una de les darreres proves puntuables del Circuit Català de Korfbal Platja, que és una lliga de tornejos a la platja, en què els 8 equips més ben classificats que hagin participat en un mínim de 3 proves  es poden classificar en les finals del CCKP 2015.

Preu inscripció “Torneig sènior”: 10€/jugador

#3korfbalplatjabcn

La organització ha creat per a l’ocasió l’etiqueta #3korfbalplatjabcn, amb l’objectiu de difondre el torneig arreu de les xarxes socials.

cartell-3korfbalplatjabcn